VA-Expert

Jouw business manager!

Ben jij die ondernemer die elke dag vastloopt in de dagelijkse taken?
Belemmert dit jou in tijd waardoor jij je niet meer kunt focussen op je core business?
Kost dit jou teveel energie maar vooral nog meer omzet?
Wil jij doen waar jij goed in bent?
Wil jij jouw klanten de aandacht geven die zij verdienen?
Wil jij een bad-ass business manager die zaken voor jou inplant, organiseert en structureert?

Laat mij je dan helpen! Ik zorg ervoor dat achter de schermen op gebied van business management alles op rolletjes loopt, zodat jij op de voorgrond je volledig kunt focussen op jouw passie.

  • Struggel jij met het maken van een goede week-, maand- en jaarplanning?
  • Begin jij iedere ochtend met een overvolle mailbox?
  • Kun jij de benodigde documenten nergens terugvinden?
  • Vergeet jij afspraken met jouw klanten in te plannen?
  • Heb jij geen tijd om de dienstverlening of event rondom jouw dienst of product te organiseren?
  • Worden de overige administratieve taken (denk aan bestelling van kantoorartikelen e.d.) vergeten?

Belemmeren deze punten jou in het ondernemen? Ervaar jij dat het plezier in werken langzaam wegebt omdat elke dag weer deze taken jou ervan weerhouden jouw passie uit te voeren?

Laat mij jou helpen deze zaken uit handen te nemen!

Alleen door hulp aan te nemen en te ervaren dat jij het niet zelf of alleen hoeft te doen,
ga jij de meerwaarde van een waardevolle VA ervaren!

 

Hoe tof zou het zijn als er iemand is die jou helpt bij…

…Het coördineren en bewaken van je week-, maand- en jaarplanning
…Het beantwoorden van de mails aan de klanten, potentiële nieuwe klanten en relaties
…Structureren van een duidelijke en overzichtelijk documenten beheer
…Jou aanstuurt bij je planning van die dag
…Nieuwe afspraken en meetings voor je maakt en inplant
…De dienstverlening rondom jouw aanbod organiseert
…Het organiseren en coördineren van jouw jaarlijks terugkomend event
…Het managen van algemene zaken

 

Ben jij die ondernemer die door de bomen het bos niet meer ziet? Weet jij dat ondersteuning noodzakelijk is zodat jij weer plezier en energie gaat ervaren met het uitvoeren van jouw passie? Ben jij je ervan bewust dat de zakelijke groei nu stagneert, maar wil jij hier direct verandering in brengen?

 Ik help jou met ondernemen!

Samen zorgen wij ervoor dat jouw focus weer volledig ligt op jouw core business. Dat jouw omzet gaat groeien en dat jij weer tijd krijgt om jezelf persoonlijk te ontwikkelen.

Als ondernemer doorga je een groeiproces. Met vallen en opstaan kom je steeds meer tot de kern van jouw bedrijf. Als je die kern bereikt hebt, kom je erachter waar je echt blij van wordt, waar je echt goed in bent en waar jij anderen mee kunt helpen. Als je op dat punt bent aangekomen, krijg je het alleen maar drukker. Bij ondernemen komt meer kijken dan alleen goed zijn in en het leuk vinden van jouw vak.

Ondernemen is een vak op zich. Het is een feit dat je niet overal even goed in kunt zijn. Ook een ondernemer heeft blinde vlekken. Door die blinde vlekken in te laten vullen door een gedreven persoon als Cyrille, heb ik mijn bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen en kan ik nog meer gaan groeien. Ik kan Cyrille alleen maar heel erg aanbevelen. Ze geeft rust, orde en overzicht… iets waar een creatief iemand als ik behoefte aan heeft om nog beter te zijn in waar ik al goed in ben.

Gideon Fraipont

Artdirector, Geboren Merkenbouwers

Via onze accountant werden we op Cyrille getipt om ons te ondersteunen in de financiële administratie. Wat is het fijn om iemand te hebben die dit voor ons oppakt.

Cyrille geeft goed aan waar zij in kan ondersteunen en waarin niet. Hierin schakelt zij proactief met onze accountant waar nodig. Ze denkt mee, is heel geduldig en werkt gestructureerd. Cyrille is communicatief en heel prettig in de omgang.

Ik kan Cyrille dan ook van harte aanbevelen.

Annick Teeuwen

Sharepower

Ben je in een projectorganisatie opzoek naar extra ondersteuning?

Dan kan ik Cyrille van harte aanbevelen.

Sinds 2023 werk ik samen met Cyrille. Ik ervaar haar als proactief, flexibel en ze heeft de materie haar snel eigen gemaakt. Het werk doet ze vol overtuiging, ze is nauwkeurig en klantgericht. Voor ons regionaal samenwerkingsverband is Cyrille een belangrijke schakel.

Zij behoudt het overzicht, bewaakt deadlines, organiseert bijeenkomsten, onderhoudt contacten en is een ondersteuning voor ons allemaal

Anouk Hanssen

ZorgConnect

Op het gebied van Business management bied ik jou online ondersteuning aan en zorg ik dat de back-office van jouw business goed wordt ingericht. Plannen, organiseren en structuren is mijn kracht! Dit neem ik jou uit handen waardoor jij je volledig kunt focussen op jouw onderneming.

Tijdens onze match-call vertel jij mij over je belemmeringen. Welke taken weerhouden jou ervan je passie uit te voeren? Welke taken zorgen ervoor dat er tijd, energie en omzet verloren gaat? Als wij die taken duidelijk in beeld hebben, vertel ik jou wat ik voor jou kan betekenen en welke stappen ik ga zetten zodat jij je weer volledig kunt focussen op jouw core business.

 

Hi! Ik ben Cyrille….

 

Een energiek, betrouwbaar en leergierig persoon. Een luisterend oor en iemand die jou heel graag helpt. Op het juiste moment stel ik verdiepende vragen, hoor ik jouw vraag achter de vraag en haal ik wat het diepst verstopt zit in jou naar boven. Ik hou van aan- en doorpakken en met deze eigenschappen grijp ik dus elke uitdaging aan!

 

Mijn ondernemersreis was ook zo’n uitdaging. Niet zonder slag of stoot, maar het was het allemaal meer dan waard!

Bij het groeien van je onderneming kun je opteren om personeel in dienst te nemen of je kiest voor een Virtual Assistant, welke op inhuurbasis voor je kan gaan werken. Een voordeel van een Virtual Assistant is dat je een extern inzicht kunt krijgen op je onderneming

Ik kan Cyrille van harte aanbevelen om werkzaamheden aan uit te besteden. Ze is professioneel, secuur, proactief en komt haar afspraken netjes na.
Flexibiliteit is ook een sterk punt, dus zoek je een vertrouwelijke Virtual Assistant voor werkzaamheden waar je niet aan toekomt of welke je gewoon wil outsourcen?
Ik adviseer je om in gesprek te gaan met Cyrille Peeters van Organized Business

Luc Boonen

Eigenaar, Accountantskantoor Cijfermeerster Heythuysen

Cyrille is bij ons in het team gekomen om het debiteurenbeheer te ondersteunen.

Na een succesvolle opstart hiervan, hebben wij al snel meerdere administratieve klussen door haar laten doen. We zijn tevreden over hoe zij dit oppakt.

Wij kennen Cyrille als een echte aanpakker. Daarnaast is ze een zeer prettig persoon, fijn in de omgang en past ze zich makkelijk aan richting het team.

Sandra Teeuwen

Coorperatie Limburgse Zorgboeren

De investering

Aan de hand van de werkzaamheden en de uren variëren de tarieven. Na de match-call stuur ik voor jou een passende offerte.
Het basis uurtarief is € 70 excl. btw. Dit is afhankelijk van de werkzaamheden en het aantal gewenste uren.

Samen aan de slag?

Plan een gratis match-call met mij in!