KICK-START SESSIE!

Een BOOST voor jouw VA bedrijf! Én met DIRECT resultaat!

Jij struggelt….Elke dag weer!
Frustratie, irritatie, onzekerheid… and a very bad mood.

Lukt het jou niet jouw bedrijf goed te positioneren in de markt? Of je weet niet hoe jij nieuwe klanten moet aantrekken en die vervolgens volmondig ‘JA’ laat zeggen tegen jouw aanbod?
Wordt al jouw kostbare tijd opgeslurpt door het (online) zichtbaar zijn en heb jij het gevoel dat jouw potentiële klanten nu door jouw concurrent worden geholpen?

Als VA business coach ga ik jou helpen!
Terugkomen in de juiste flow en zorgen dat jij direct resultaat gaat halen met slechts een paar aanpassingen binnen jouw VA bedrijf!

Je hebt geen financiële zekerheid en geen persoonlijke vrijheid. Jij zit in een negatieve flow en staat op het punt de handdoek in de ring te gooien…NIET DOEN!

Hoe tof zou het zijn als jij…

…Jouw VA bedrijf vol zelfvertrouwen gaat runnen op jouw voorwaarden. Jij bepaalt immers de regels
…Jouw positionering en zichtbaarheid perfect aansluit bij jouw ideale klant zodat zij alleen nog maar interesse hebben in jou
…Jouw marketing- en salesstrategie zo sterk is ingericht, dat de klanten vanzelf naar jou toe komen en direct willen samenwerken
…De financiële en persoonlijke vrijheid ervaart en jij je ideale droomleven kunt leiden

 

Binnen jouw business gaan er een aantal zaken goed. Je bent op de goede weg, maar toch merk je dat er iets is wat ervoor zorgt dat jouw bedrijf stilstaat. Je weet dat alles al in je zit om een succesvol VA bedrijf neer te zetten, maar heb je handvaten nodig om de volgende stap te zetten. Je ervaart dat het zelf aanmodderen niet het gewenste resultaat levert, dus is het tijd om nu in actie te komen en die laatste grote beer wat op de weg staat met beide handen aan te pakken en aan de kant te smijten! 

Geen BULLSHIT en smoesjes meer…. ACTIE!

Samen geven wij jouw VA bedrijf dé boost die het nodig heeft om next level te gaan!
En pakken wij alle belemmering aan, zodat jij én jouw business gaan GROEIEN!

 

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten?

Heeft jouw VA bedrijf een boost nodig om door te groeien tot een succesvol VA bedrijf?

Dan is deze kick-start sessie precies wat jij nodig hebt!

Geen langdurig traject, geen hoge investering… en DIRECT resultaat!
Met behulp van het Kick-start formulier gaan wij tijdens een sessie (online of op locatie) van 2 uur direct de diepte in tot de kern van jouw business. Wij gaan op zoek naar jouw bewuste en onbewuste belemmeringen. Wat is de oorzaak dat jouw bedrijf stilstaat?
Én wij bespreken jouw verlangens. Wat zijn jouw doelen?
Wat wil jij binnen 1 of 5 jaar bereiken?  
Deze belemmeringen pakken wij samen keihard aan. We maken een strategisch plan van aanpak en met de juiste mindset en een shitload of zelfvertrouwen ga jij de acties uitzetten zodat het DIRECT resultaat oplevert en jouw VA business groeit.
Tijdens deze sessie deel ik mijn kennis en ervaringen met jou, heb jij mijn 100% commitment en krap ik een beetje bij je aan de korst met het doel
JOUW doelen te realiseren!

Om dit alles te bereiken en een succesvol VA bedrijf te runnen moet je bereid zijn buiten je comfortzone te stappen.

ENG? HELL YEAH!

Maar het brengt jou een positieve mindset, een grote dosis zelfvertrouwen, nieuwe uitdagingen, nog meer kennis,
persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei.

 

Op naar een succesvol VA bedrijf met financiële zekerheid en persoonlijke vrijheid! 

Hi! Ik ben Cyrille….

 

Als VA business coach help ik (startende) VA’s doorgroeien met hun bedrijf zodat zij een financiële en persoonlijke vrijheid ervaren met hun VA business!

 Begin 2020 nam ik, na een pittige periode op werkgebied, de beslissing om mijn ver weggestopte droom tevoorschijn te toveren en deze waar te maken.

Met klotsende oksels en knikkende knieën heb ik de sprong in het diepe genomen en heb ik alles op alles gezet om mijn VA business en mijn doelen te gaan realiseren.
Binnen 1 jaar kon ik fulltime leven van mijn eigen bedrijf en heb ik mijn baan in loondienst opgezegd. Mijn leven veranderde 180 graden en nu geniet ik volop van mijn werk, de financiële zekerheid en mijn vrijheid!

Nu help ik andere VA ondernemers hetzelfde voor zichzelf te creëren, omdat ik weet wat het jou op kan leveren op deze manier je leven in te richten!

De investering

Voor een Kick-start sessie waarbij jij en jouw VA bedrijf gaan groeien
met DIRECT resultaat betaal je €299 exclusief btw voor de online sessie.

Wil jij weten of een kick-start sessie aansluit bij de groei van jouw business?