Coming soon!!

Build Your Business Academy

DE online academy voor een IJZERSTERKE fundering voor de start van jouw VA business in jouw eigen tempo

Schrijf je nu alvast in voor de wachtlijst en ontvang als eerste alle info
en de geweldige early bird actie!

Ben jij die ambiteuze doorzetter die haar droom wil realiseren en haar
eigen VA business wil neerzetten?
Wil jij onafhankelijk zijn en wil jij zelf de touwtjes in handen hebben?
Ben jij klaar om je eigen financiele zekerheid en vrijheid te creëren?
Maar weet je niet waar je moet beginnen en breekt het angstzweet je al uit zodra je eraan denkt?
Ben je bang dat je niet voldoende klanten gaat aantrekken of dat je misschien
niet goed genoeg gaat zijn?
Ik help jou met de negatieve vibe overboord te gooien en samen een ijzersterke fundering neer te zetten voor jouw VA Business. Vanuit daar heb jij een perfecte basis om jouw ideale klant aan te trekken en de omzet te genereren die jij nodig hebt.

Wil jij starten met jouw eigen VA Business? Wil jij met jouw kennis en expertise jouw ideale klant ondersteunen, maar weet jij niet hoe jij de basis zaken voor jouw onderneming moet neerzetten? Wil jij die stevige fundering hebben zodat alle financiële en juridisch zaken zijn geregeld, jij het perfecte aanbod hebt voor jouw ideale klant en jij de juiste tools hebt om jouw business goed in de markt te zetten?

Wil jij niet meer langer aanmodderen met de losse flodders, maar direct starten om jouw onderneming op de juiste manier te starten?

Stel je eens voor hoe het zou zijn als….

…Jij je droom tot ondernemer gaat realiseren
…Jij kunt werken op jouw voorwaarden
…Jij je eigen planning in eigen handen hebt
…Jij met jouw expertise andere ondernemers gaat helpen met ondernemen
…Jij jouw ideale droomleven gaat leiden
…Jij de financiële en persoonlijke vrijheid gaat ervaren waar jij naar verlangt

 

Om dit te bereiken is een ijzersterke fundering voor jouw eigen VA business de eerste stap. Als de basis niet goed is geregeld ervaar je op een later moment problemen. Problemen die jou én je klant veel tijd, geld en energie gaan kosten.
Voorkom deze problemen en modder niet langer aan!
Kies eerst voor jezelf en je eigen VA business.
En  hier gaat deze BUILD YOUR BUSINESS Academy jou bij helpen!
Daarna kun jij volledig de focus gaan leggen op jouw ideale klant en jouw zakelijke groei.

Wil jij in jouw eigen tempo jouw VA Business gaan neerzetten en
stap voor stap groeien naar een succesvol bedrijf?

 

Dan is de BUILD YOUR BUSINESS Academy precies wat jij nodig hebt.

Deze academy heb ik speciaal voor jou ontwikkeld! Een academy waarin alle facetten voor die ijzersterke fundering van jouw business aan bod komen.

 

Je krijgt 6 maanden toegang tot de online academy, waarin ik in verschillende modules doormiddel van video’s, informatie én documentatie jou begeleid met de start van jouw VA business. Op jouw eigen tempo loop jij de 6 modules door en maak jij de opdrachten. Aan het einde van de academy heb jij een VA business met een steady fundering. Vanaf dat moment kun jij je volledig gaan focussen op jouw ideale klanten en de groei van jouw bedrijf. 

 

Tijdens jouw toegang tot de Academy geef ik jou mijn 100% commitment, deel ik mijn kennis en ervaringen en kun jij deelnemen aan de Q&A om samen met andere startende VA’s ervaringen te delen en zal ik jouw vragen beantwoorden.

De inhoud van het traject bestaat uit 6 modules:

  • Het doen van marktonderzoek;
  • Het regelen van de financiële zaken;
  • Het regelen van de juridische zaken;
  • Het bespreken van jouw dienst;
  • Het gebruik van efficiënte tools;
  • Jouw personal brand, marketing en sales.

Op jouw eigen tempo doorloop jij de BUILD YOUR BUSINESS Academy, krijg jij bij elke module een opdracht om jouw business stap voor stap te bouwen, heb jij de mogelijkheid om wekelijks vragen te stellen, geef ik jou mijn 100% commitment en mijn onbeperkte feedback die ervoor zorgt dat zou VA bedrijf gaat groeien!

 

Aan het einde van de BUILD YOUR BUSINESS Academy heb jij alle modules doorlopen en heb jij een ijzersterke fundering voor jouw VA Business. Jij weet of er vraag is naar jouw aanbod, je hebt de financiële en juridische zaken op orde, met de juiste tools kun jij efficiënt jouw eigen business runnen en heb jij een goede strategie om jouw dienst in de markt te zetten.

Hi! Ik ben Cyrille….

 

Begin 2020 nam ik, na een pittige periode op werkgebied, de beslissing om mijn ver weggestopte droom tevoorschijn te toveren en deze waar te maken.

Met klotsende oksels en knikkende knieën heb ik de sprong in het diepe genomen en heb ik alles op alles gezet om mijn VA business
en mijn doelen te gaan realiseren.

Binnen 1 jaar kon ik fulltime leven van mijn eigen bedrijf en heb ik mijn baan in loondienst opgezegd. Mijn leven veranderde 180 graden en nu geniet ik volop van mijn werk, de financiële zekerheid en mijn vrijheid!

Met mijn aan- en doorpak mentaliteit en de perfecte mix van structuur, enthousiasme en betrouwbaarheid, help ik andere VA ondernemers hetzelfde voor zichzelf te creëren, omdat ik weet wat het jou op kan leveren op deze manier je leven in te richten!

Twijfel je nog of deze academy iets
voor jou is?

Plan een gratis strategiegesprek met mij in!