1:1 Start-NOW! traject

Een IJZERSTERKE fundering voor jouw VA business

 

Ben jij die ambiteuze doorzetter die haar droom wil realiseren en haar eigen VA business wil neerzetten?
Wil jij onafhankelijk zijn en wil jij zelf de touwtjes in handen hebben?
Ben jij klaar om je eigen financiele zekerheid en vrijheid te creëren?
Maar weet je niet waar je moet beginnen en breekt het angstzweet je al uit zodra je eraan denkt?
Ben je bang dat je niet voldoende klanten gaat aantrekken of dat je misschien niet goed genoeg gaat zijn?
Ik help jou met de negatieve vibe overboord te gooien en samen een ijzersterke fundering neer te zetten voor jouw VA Business. Vanuit daar heb jij een perfecte basis om jouw ideale klant aan te trekken en de omzet te genereren die jij nodig hebt.

Wil jij starten met jouw eigen VA Business? Wil jij met jouw kennis en expertise jouw ideale klant ondersteunen, maar weet jij niet hoe jij de basis zaken voor jouw onderneming moet neerzetten? Wil jij die stevige fundering zodat alle financiële en juridisch zaken zijn geregeld, jij het perfecte aanbod hebt en jij de juiste tools hebt om jouw business goed in de markt te zetten?

Wil jij niet meer langer aanmodderen met de losse flodders, maar direct starten om jouw onderneming op de juiste manier te starten?

Stel je eens voor hoe het zou zijn als….

…Jij je droom tot ondernemer gaat realiseren
…Jij kunt werken op jouw voorwaarden
…Jij je eigen planning in eigen handen hebt
…Jij met jouw expertise andere ondernemers gaat helpen met ondernemen
…Jij jouw ideale leven gaat leiden 

 

Om dit te bereiken is een ijzersterke fundering voor jouw eigen business de eerste stap. Als de basis niet goed is geregeld ervaar je op een later moment problemen. Problemen die jou veel tijd, geld en energie gaan kosten.
Voorkom deze problemen en modder niet langer aan!
Kies eerst voor jezelf en je eigen VA business. Daarna kun jij volledig de focus gaan leggen op jouw ideale klant en jouw zakelijke groei.

 

Dan is het 1:1 Start-NOW! traject precies wat jij nodig hebt!
In een periode van 20 weken bespreken wij samen 6 modules waarbij alle basis onderwerpen voor een ijzersterkte fundering aan bod komen. Na het Start-gesprek plannen wij om de 3 weken een online call in om een nieuwe module te bespreken. Aan het einde van de call weet jij welke stappen jij gaat zetten om zo stap voor stap klaargestoomd te worden als VA ondernemer. Aan het einde van het traject hebben we een Eind-gesprek om jouw visie op jouw VA business onder de loep te nemen, zodat jij vervolgens volledig de focus kunt leggen op de groei van je business.
Naast mijn persoonlijke begeleiding en mijn 100% commitment, heb je ook toegang tot een online projectmanagement tool. Via deze tool ben ik wekelijks voor jou bereikbaar voor al je vragen en mijn onbeperkte feedback.

Ben jij die startende VA die haar zaken goed geregeld wilt hebben? Wil jij met jouw bedrijf geen flater slaan, omdat zaken niet op orde zijn? Wil jij zelfverzekerd, vol vertrouwen en met een positieve mindset jouw VA business laten groeien?
Dan is het Start-NOW! traject precies wat jij nodig hebt!

Ik heb Cyrille benaderd om me te begeleiden naar het opstarten van mijn eigen onderneming.
We hebben inmiddels een aantal sessies achter de rug en ben erg tevreden over de begeleiding.
Cyrille is erg enthousiast, kundig, accuraat en weet waar ze over praat. Ze geeft me zoveel input, vertrouwen en energie. Ik sta te popelen om te gaan starten.

Liejan Kremers

Startende Ondernemer

De inhoud van het traject bestaat uit 6 modules:

  • Het doen van marktonderzoek;
  • Het regelen van de financiële zaken;
  • Het regelen van de juridische zaken;
  • Het bespreken van jouw dienst;
  • Het gebruik van efficiënte tools;
  • Jouw personal brand, marketing en sales.

Tijdens het traject hebben wij samen een Start- gesprek, 6 online contactmomenten waarbij wij stilstaan bij elke module, krijg jij opdrachten om jouw business stap voor stap te bouwen, maken we samen gebruik van een online projectmanagement tool waarin jij dagelijks alle vragen kunt stellen en ik jou mijn 100% commitment geef en mijn onbeperkte feedback.

Aan het einde van het 1:1 Start-NOW! Traject hebben wij alle modules besproken en heb jij een ijzersterke fundering voor jouw VA Business. Jij weet of er vraag is naar jouw aanbod, je hebt de financiële en juridische zaken op orde, met de juiste tools kun jij efficiënt jouw eigen business runnen en heb jij een goede strategie om jouw dienst in de markt te zetten.

De investering

Voor het 1:1 Start-NOW! coachingstraject waarbij jij aan het einde van je traject een VA business hebt met een ijzersterkte fundering

betaal je €1947 exclusief btw.

Hi! Ik ben Cyrille….

 

Een energiek, betrouwbaar en leergierig persoon. Een luisterend oor en iemand die jou heel graag helpt. Op het juiste moment stel ik verdiepende vragen, hoor ik jouw vraag achter de vraag en haal ik wat het diepst verstopt zit in jou naar boven. Ik hou van aan- en doorpakken en met deze eigenschappen grijp ik dus elke uitdaging aan!

 

Mijn ondernemersreis was ook zo’n uitdaging. Niet zonder slag of stoot, maar het was het allemaal meer dan waard!

Samen aan de slag?

Plan gratis en vrijblijvend je kick-ass match-call in!