Recensies

Als ondernemer doorga je een groeiproces. Met vallen en opstaan kom je steeds meer tot de kern van jouw bedrijf. Als je die kern bereikt hebt, kom je erachter waar je echt blij van wordt, waar je echt goed in bent en waar jij anderen mee kunt helpen. Als je op dat punt bent aangekomen, krijg je het alleen maar drukker. Bij ondernemen komt meer kijken dan alleen goed zijn in en het leuk vinden van jouw vak.

Ondernemen is een vak op zich. Het is een feit dat je niet overal even goed in kunt zijn. Ook een ondernemer heeft blinde vlekken. Door die blinde vlekken in te laten vullen door een gedreven persoon als Cyrille, heb ik mijn bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen en kan ik nog meer gaan groeien. Ik kan Cyrille alleen maar heel erg aanbevelen. Ze geeft rust, orde en overzicht… iets waar een creatief iemand als ik behoefte aan heeft om nog beter te zijn in waar ik al goed in ben.

Gideon Fraipont – Artdirector
Familie Fraipont – geboren merkenbouwers

Bij het groeien van je onderneming kun je opteren om personeel in dienst te nemen of je kiest voor een Virtual Assistant, welke op inhuurbasis voor je kan gaan werken. Een voordeel van een Virtual Assistant is dat je een extern inzicht kunt krijgen op je onderneming

Ik kan Cyrille van harte aanbevelen om werkzaamheden aan uit te besteden. Ze is professioneel, secuur, proactief en komt haar afspraken netjes na. 
Flexibiliteit is ook een sterk punt, dus zoek je een vertrouwelijke Virtual Assistant voor werkzaamheden waar je niet aan toekomt of welke je gewoon wil outsourcen? 
Ik adviseer je om in gesprek te gaan met Cyrille Peeters van Organized Business

Luc Boonen – Eigenaar
Accountantskantoor CijferMeester Heythuysen

Cyrille is binnen onze adviesorganisatie ingezet op debiteurenbeheer, na het vacant komen van deze functie. We waren op zoek naar een flexibele invulling.
Cyrille heeft de werkzaamheden heel snel opgepakt. Ze werkt zelfstandig en bijt zich vast in de materie. Ze heeft een goed contact met zowel onze medewerkers als externe klanten. Ze is communicatief heel vaardig en contact met haar wordt als prettig ervaren.
Wij zijn blij met de huidige flexibele invulling van het debiteurenbeheer en we kunnen Cyrille zeker aanbevelen.

Kim van de Mortel – Controller
Rico Driessen РCoördinator Finance & Control
LLTB Groep